مشاوره تلفنی پاسارگاد24

همانطور که میدانید پوشش های بیمه ای (فوت، حادثه، بیماری های خاص، ازکارافتادگی کلی) یکی از ویژگی های مهم بیمه نامه های عمر و مستمری در شرکت بیمه پاسارگاد است. در این محتوا سعی داریم شما را با نحوه دریافت خسارت و موارد مهم در تشکیل پرونده های خسارت آشنا کنیم.

نحوه دریافت غرامت فوت بیمه عمر ( طبیعی و حادثه)

پوشش اصلی و اجباری بیمه نامه های زندگی پوشش فوت به هر علت میباشد و بدین معناست که اگر بیمه شده در زمان فعال بودن بیمه نامه فوت کند، سرمایه فوتی تا سقف هفتصد میلیون تومان به ورثه ی وی تعلق خواهد گرفت. البته میدانید که رقم دقیق خسارت در پوشش های بیمه ای عینا در جدول بیمه نامه ها ذکر شده است و به عواملی چون میزان حق بیمه پرداختی و فاکتور های ریسک زندگی بیمه شده بستگی دارد. برای تشکیل پرونده ی خسارت فوت در صورتی که در قسمت ذینفع فوت بیمه نامه نام شخص یا اشخاصی نوشته شده باشد، این افراد میتوانند با ارائه مدارک زیر جهت تشکیل پرونده خسارت به شعب بیمه پاسارگاد مراجعه نمایند:

وراث بیمه شده متوفی با ارائه سند بیمه نامه به همراه مدارک هویتی خود برای اثبات نسبت خود با متوفی، گواهی فوت، جواز دفن، اصل شناسنامه ابطال شده متوفی و در صورت بروز فوت در اثر حادثه گزارش پزشکی قانونی ، میتوانند نسبت به تشکیل پرونده اقدام نمایند. همچنین در این مورد وکیل قانونی ذینفع فوت هم میتواند با ارائه وکالت نامه قانونی به شرکت برای پیگیری مراحل کار وارد عمل شود.

در صورتی که در قسمت ذینفع فوت به جای نوشتن اسم، گزینه وراث قاونی به نسبت مساوی یا سهم الارث انتخاب شده باشد این افراد باید تا زمان اخذ برگه انحصار وراثت از دادگاه مربوطه صبر کنند و پس از آن به همراه برگه دادگاه و موارد ذکر شده ی دیگر نسبت به تشکیل پرونده خسارت اقدام نمایند.

نحوه دریافت خسارت در پوشش حادثه ( هزینه پزشکی و نقص عضو)

یکی از پر کاربرد ترین پوشش ها در بیمه نامه های عمر و مستمری شرکت بیمه پاسارگاد ، پوشش حادثه میباشد. اول به تعریف حادثه از دیدگاه بیمه ای میپردازیم و سپس روش های دریافت خسارت از محل این پوشش بیمه ای را توضیح خواهیم داد.

تعریف حادثه: عبارت است از هر واقعه ناگهانی ناشی از یک عامل خارجی بدون قصد و اراده بیمه شده. بر طبق این تعریف، هر اتفاقی که برای بیمه شده رخ دهد مشمول دریافت خسارت هزینه پزشکی حادثه میباشد. برای تشکیل پرونده بیمه شده ملزم به پر کردن فرم اعلام خسارت هزینه پزشکیست و به همراه آن فرمی موسوم به گواهی پزشک معالج نیز باید تکمیل گردد. توجه داشته باشید در این قبیل پرونده های خسارت تمامی هزینه کرد شما باید به صورت اصل فاکتور بیمارستان یا مرکز درمانی و دستور پزشک مبنی بر انجام هرگونه اقدام پزشکی به شرکت بیمه ارائه گردد.

برای مثال اگر در حادثه ای دچار شکستگی دست شده اید در مرحله ی اول به مراکز درمانی مراجعه میکنید، پزشک برای اطلاع از وضعیت شما را به قسمت عکسبرداری ارجاع میدهد و شما برای انجام عکس از دست خود هزینه ای را به مرکز درمانی پرداخت میکنید، در اینجا برای اینکه بتوانید هزینه پرداختی خود را از پوشش حادثه بیمه نامه عمر و زندگی خود دریافت کنید مکلف به ارائه دستور پزشک مبنی بر انجام عکس برداری و فاکتور پرداختی، هستید.

در موارد دیگر هم طبق مثال ارائه شده باید عمل کنید.

نکته ای که در اینجا باید به آن توجه کنید اینست که اگر طبق حادثه ای به مراکز درمانی مراجعه کرده اید و بر فرض داشتن پوشش بیمه درمان یا مواردی مانند ارجاع مصدومان تصادفات توسط اورژانس به مراکز درمانی، هیچ هزینه ای به مراکز درمانی پرداخت نکرده اید نمیتوانید برای تشکیل پرونده خسارت بیمه عمر به شرکت بیمه پاسارگاد مراجعه کنید چون شما اصلا پولی پرداخت نکرده اید که برای آن خواهان دریافت خسارت باشید.

این اصل بیمه ای را همیشه به خاطر داشته باشید که هدف از بیمه کردن جبران خسارت است نه کسب سود! همچنین اگر در تصادفات رانندگی دچار حادثه یا نقص عضو شدید علاوه بر ارائه کلیه مدارک پزشکی خود و فاکتورها باید گزارشی از پلیس راهنمایی و رانندگی (کروکی تصادف) و گزارش اورژانس هم در پرونده خسارت خود ضمیمه نمایید. از نکات مهم دیگر در تشکیل پرونده های خسارت چگونگی نوشتن شرح حادثه است، برای این کار حتما از کارشناسان خبره بیمه ای راهنمایی بگیرید در بعضی مواقع اشتباه در شرح ما وقع ممکن است پرونده ی خسارتی شما را از شمول حادثه خارج کند و خسارتی به شما پرداخت نگردد، پس قبل از ارائه پرونده خود به شعب خسارت بیمه پاسارگاد حتما با نماینده خود هماهنگی های لازم را به عمل آورید..

چه زمانی برای تشکیل پرونده خسارت اقدام کنیم؟

در مورد پوشش های حادثه بر طبق قانون بیمه حداکثر تا یک ماه باید نسبت به تشکیل پرونده و ارائه مدارک و مستندات به شرکت بیمه پاسارگاد اقدامات لازم را به عمل آوردید ولی بر طبق رویه ی شرکت در این قبیل پرونده ها بیمه شدگان باید بعد از تکمیل مراحل درمانی خود نسبت به تشکیل پرونده اقدام کنند. شما نمیتوانید برای یک حادثه چندین بار پرونده خسارت تشکیل دهید پس مراحل درمانی خود را به اتمام برسانید و بعد از آن با کلیه فاکتور ها و هزینه کرد خود به سراغ شعب خسارت بروید.

نکته ی قابل ذکر در این قسمت اینست که اگر مراحل درمانی شما چند ماه طول میکشد به شرکت بیمه پاسارگاد وقوع خسارت را گزارش دهید و بخواهید پرونده خسارتی شما باز بماند تا هر وقت مراحل درمان به پایان رسید تمامی مدارک و مستندات را بصورت کامل ارائه دهید.

نحوه دریافت خسارت در پوشش بیماری های خاص

پوشش بیماری های خاص در شرکت بیمه پاسارگاد مشتمل بر پنج بیماریست:

سکته قلبی،سکته مغزی،جراحی تعویض یا ترمیم عروق کرونرقلب ،پیوند اعضای اصلی و حیاتی بدن و انواع سرطان ها به جز سرطان پوست در این پوشش گنجانده شده اند.

نکته ی بسیار مهم اینکه حتما شرایط و تعاریف تمامی این بیماری ها را که در سند بیمه ای شما موجود است به دقت مطالعه نمایید و در مرحله ی بعدی در صورت ابتلا به موارد فوق الذکر جهت تشکیل پرونده خسارت به موارد زیر دقت کنید. پرداخت خسارت در آیتم بیماری های خاص به صورت غرامتی ست یعنی اینکه مانند پوشش هزینه پزشکی حادثه نیازی به ارائه فاکتورهای پرداختی خود ندارید و فقط با ارائه مستندات آزمایشگاه و پرونده ی بستری بیمارستان و اثبات ابتلا به بیماری های ذکر شده غرامت این پوشش به حساب شما واریز خواهد شد. نکته ی قابل توجه در این پوشش اینست که بیمه شده حتی اگر ریالی بابت هزینه درمان خود به بیمارستان پرداخت نکرده باشد و تحت پوشش کامل بیمه تکمیل درمان باشد باز هم غرامت بیماری های خاص به وی تعلق خواهد گرفت، پوشش بیماری های خاص بعد از گذشت سه ماه از تاریخ شروع بیمه فعال است و بیمه شدگان میتوانند در مدت بیمه نامه برای هر بیماری یک بار غرامت دریافت کنند.

در این محتوا سعی بر آن بود که شما را با مراحل و مدارک مورد نیاز برای تشکیل پرونده های خسارت آشنا سازیم. برای مشاوره با کارشناسان خبره گروه پاسارگاد 24 در خصوص چگونگی تشکیل پرونده های خسارت و داشتن هرگونه سوال و ابهام در این خصوص پاسخگوی شما عزیزان هستیم.

فرانک زارع مدیر توسعه و نظارت شرکت بیمه پاسارگاد

تیر ماه1401

نظرات (0)

تاکنون هیچ نظری ارسال نشده است

نظرات خود را ارسال کنید

  1. ارسال نظر به عنوان میهمان
پیوست ها (0 / 3)
کوقعیت خود را به اشتراک بگذارید

افراد آنلاین

ما 63 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

این وبسایت دارای نماد اعتماد الکترونیکی میباشد