مشاوره تلفنی پاسارگاد24

در این محتوا به سراغ یکی از مهم ترین چالش های نمایندگان فروش بیمه عمر و مستمری پاسارگاد میرویم و این چالش چیزی نیست جز "قیمت گذاری یا تعیین حق بیمه"

آیا انتخاب میزان حق بیمه برای خرید بیمه زندگی به عهده ی مشتریان است؟

حتما شما هم در کلاس های آموزش پایه اخذ کد نمایندگی بیمه پاسارگاد این مطلب را به کرات از اساتید خود شنیده اید که میزان حق بیمه برای خرید بیمه های زندگی اختیاری ست و مشتری برای انتخاب حق بیمه ی خود اختیار کامل دارد.

در همین ابتدای این محتوای آموزشی به صراحت اعلام میکنیم که این موضوع کاملا اشتباه است و شخصی که باید قیمت و حق بیمه را برای داشتن این نوع بیمه نامه اعلام نماید، فقط و فقط شخص نماینده فروش بیمه است و نه مشتری!!

در هیچ کسب و کاری مردم قیمت خرید خود را انتخاب نمیکنند!

در هیچ جای دنیا و در هیچ کسب و کاری مشتریان در تعیین قیمت برای خرید کالا یا خدمات مورد نیاز خود دخیل نیستند ...

مثلا برای هیچ فردی حتی قابل تصور هم نیست که به یک فروشگاه لباس وارد شود و پس از پرسیدن قیمت لباس مورد پسند خود با این جواب از سمت فروشنده مواجه شود که هر چقدر خودتان میخواهید پرداخت کنید!!!!!

در کار بیمه هم این قانون حکم فرماست. در تمامی رشته های بیمه ای مانند بیمه شخص ثالث، بیمه بدنه اتومبیل، انواع آتش سوزی ها و یا بیمه های مسئولیت تعیین میزان حق بیمه پرداختی توسط شرکت بیمه گر و نهاد های قانون گذار انجام میشود و خریداران بیمه در این موضوع سهیم نیستند.

تنها رشته ای که در بین تمامی رشته های بیمه ای انعطاف و اختیار عمل به بیمه گذاران برای پرداخت حق بیمه داده شده است همین رشته ی بیمه های زندگی یا عمر و مستمری میباشد.

نمایندگان میزان حق بیمه پرداختی را چگونه تعیین کنند؟

در این قسمت به شما روشی را آموزش خواهم داد که به راحتی بتوانید با توجه به فرهنگ مالی منطقه ای که در آن به فروش بیمه میپردازید، کار خود را به پیش ببرید.

با توجه به اینکه هم نمایندگان تیم پاسارگاد 24 و هم مخاطبان سایت طیف وسیعی از نمایندگان بیمه در سراسر کشور هستند و استان ها و شهر های مختلف ایران و حتی مناطق مختلف یک شهر از نظر شرایط و فرهنگ مالی در یک سطح قرار ندارند، با توجه به فرمولی که در ادامه خواهم گفت، تعیین مبالغ را بر عهده ی خودتان میگذارم ... پس با من همراه باشید

روش پلکانی در تعیین حق بیمه چیست؟

نام روش تعیین قیمت را پلکانی گذاشته ام تا شما هم با توجه به شرایط مالی غالب در منطقه ی خود مبالغ را به صورت پلکانی مشخص کنید...

در این روش شما ملزم به انتخاب سه مبلغ هستید، مبالغ انتخابی خود را بر پایه ی روش پرداخت سالانه انتخاب کنید و به ترتیب از کف قیمت، سپس مبلغ متوسط و در اخر قیمت نسبتا بالا را در نظر بگیرید.

توجه داشته باشید که کف مبلغ را نهایتا یک میلیون و هشتصد هزار تومان در نظر بگیرید ( که البته حق بیمه بسیار کمی ست ) رقم متوسط را از حد اقل دو میلیون و چهارصد یا سه میلیون و ششصد در نظر بگیرید و عدد بالاتر را از حداقل شش میلیون تومن به صورت سالانه در نظر بگیرید.

بزرگواران در نظر داشته باشید این مثال ها تقریبی ست و اگر مردم منطقه ی شما در شرایط مالی مناسبی هستند حداقل اعداد انتخابی برای شما بالاتر خواهد بود.

وقتی سه مبلغ را مشخص کردید نوبت به جدول استعلام میرسد.

همگی شما باید کار با جدول و گرفتن استعلام آنلاین از صفحات نمایندگی خود را بیاموزید و اگر تا به حال این کار را انجام نداده اید فیلم آموزشی را به دقت نگاه کنید. ( آموزش نحوه استعلام بیمه عمر و مستمری پاسارگاد)

بعد از استعلام جدول های مربوط به قیمت های تعیین شده را پرینت بگیرید و در زمان مشاوره همراه خود داشته باشید.

تجربه کاری ما ثابت کرده عمده مبالغ انتخابی توسط مشتریان مبلغ دوم است یعنی بیمه گذاران حد وسطی از حق بیمه را انتخاب میکنند.

توجه داشته باشید تسلط شما به جدول های بیمه نامه بسیار حائز اهمیت است و باید بتوانید با قدرت جدول را برای مشتریان شرح دهید. ( اطلاعات کامل جدول بیمه نامه های عمر و مستمری قسمت اول) ( اطلاعات کامل جدول بیمه نامه های عمر و مستمری قسمت دوم )

همچنین میتوانید با انتخاب آیتم سپرده گذاری یا بالا بردن ضریب افزایش حق بیمه جدول های جذابی را از نظر مبلغی به مشتریان خود عرضه کنید...

امیدوارم با استفاده از روش پلکانی تعیین حق بیمه بتوانید در راه فروش بیمه نامه های با کیفیت ، موفقیت های بیشتری را کسب نمایید.

فرانک زارع

مدیر آموزش و نظارت بر عملکرد نمایندگان شرکت بیمه پاسارگاد

خرداد 1402

محتوای مشابه

نظرات (0)

تاکنون هیچ نظری ارسال نشده است

نظرات خود را ارسال کنید

  1. ارسال نظر به عنوان میهمان
پیوست ها (0 / 3)
کوقعیت خود را به اشتراک بگذارید

افراد آنلاین

ما 92 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

این وبسایت دارای نماد اعتماد الکترونیکی میباشد