پرداخت آنلاین ( قسط اول بیمه نامه عمر )
شرکت های بیمه ای ورشکسته نمی شوند
یکی از سوالات مهم و اساسی مشتریان که در حین خرید بیمه عمر و سرمایه گذاری (عمر و تامین آتیه) در جلسه مشاوره مطرح می شود، در مورد ضمانت اجرایی این بیمه نامه است و اینکه اگر شرکت بیمه مذکور تا ۳۰ سال آینده ورشکسته شود یا به هر صورت وجود نداشته باشد تکلیف بیمه نامه من چه خواهد شد.
این بحث از دو موضوع قابل تفحص است، ابتدا از نظر قانون بیمه و آیین نامه های بیمه مرکزی طبق ماده 37 قانون تاسیس بیمه مرکزی ایران و بیمه گری ثبت هر موسسه بیمه در کشور موکول به ارائه پروانه تاسیس که از طرف بیمه مرکزی صادر می شود خواهد بود و حتی پس از اخذ پروانه تأسیس در صورتی که شرکت بیمه مذکور جهت ثبت هرگونه تغییرات در اساسنامه شرکت یا میزان سرمایه و سهام اقدام نماید قبل از هرگونه تغییر نیاز به موافقت رسمی بیمه مرکزی خواهد داشت و بیمه مرکزی با توجه به سطح توانگری مالی و میزان تعهدات شرکت ممکن است مجوز این تغییرات را در چارچوب قانون صادر کند یا خیر. این قانون بیانگر یک اصل تغییر ناپذیر در صنعت بیمه است که نشان میدهد تمامی شرکتهای بیمه خصوصی و دولتی تحت نظارت بیمه مرکزی است و ثبت و تاسیس یا حتی کوچکترین تغییرات در شرکت های بیمه فقط از کانال بیمه مرکزی امکان پذیر است.
ماده ۶۰ قانون تاسیس بیمه مرکزی ایران و بیمه گری:
اموال شرکتهای بیمه همچنین ودایع مذکور در مواد ۳۶ و ۴۶ قانون تاسیس بیمه و بیمه مرکزی تضمین کامل حقوق و مطالبات بیمه گذاران، بیمه شدگان و صاحبان حقوق آنان است و در صورت انحلال یا ورشکستگی یک شرکت بیمه، بیمهگذاران و بیمهشدگان و صاحبان حقوق آنان نسبت به سایر بستانکاران حق تقدم دارند و حتی در این بین بیمه شدگان بیمه های زندگی نسبت به سایرین مقدم هستند و در میان رشته های بیمه ای حق تقدم با بیمه زندگی است. هیچ یک از شرکت های بیمه چه خصوصی چه دولتی نمی توانند بدون موافقت قبلی بیمه مرکزی اموال و ودایع خود را صلح حقوق نمایند، به رهن واگذار کنند و یا موضوع هر نوع معامله با حق استرداد قرار دهند. این ماده به روشنی مشخص می کند که در صورت انحلال یا ورشکستگی یک شرکت بیمه، تعهدات بیمه نامه ها کاملا به عهده بیمه مرکزی است و حقوق بیمه گذاران عمر در راس تمامی بدهی های شرکت قرار دارد و شرکت مذکور قبل از تسویه هرگونه بدهی حتی بدهی به دولت یا بانک ها و یا کسانی که از شرکت چک و سفته دارند، می بایست حقوق بیمه گذاران عمر را پرداخت نمایند.
ماده ۷۱ قانون تاسیس بیمه مرکزی ایران و بیمه گری:
کلیه شرکت های بیمه ای که در ایران فعالیت می کنند باید ۵۰ درصد در رشته بیمه زندگی (شامل بیمه عمر و تامین آتیه) و ۲۵ درصد در سایر رشته ها، از معاملات بیمه ای خود را نزد بیمه مرکزی بیمه اتکایی نمایند. این بدین معناست که بیمه مرکزی در قبال ۵۰ درصد دریافتی خود مکلف است تا در صورت متضرر شدن یک شرکت بیمه به صورت اتکایی عمل کرده و ضرر و زیان را جبران نماید تا از ورشکستگی شرکت بیمه مزبور جلوگیری بعمل آید. به عنوان مثال شرکت بیمه توسعه توانست با کمک بیمه مرکزی و یک شرکت بیمه دیگر حق و حقوق بیمه گذاران خود را پرداخت نمایند.
در بخش دوم در مورد سابقه و اعتبارات و بدنه شرکت بیمه پاسارگاد صحبت خواهیم کرد؛
شرکت بیمه پاسارگاد از بیمه های تراز اول در صنعت بیمه است و به تشخیص بیمه مرکزی در سطح اول توانگری مالی میباشد. بیمه پاسارگاد علاوه بر اخذ تضمین بیمه مرکزی، توسط معتبرترین بیمه های اتکایی تضمین به جبران ضرر و زیان شده است. نکته ای که در این مبحث قابل ذکر است این است که فرد بیمه شده در بیمه پاسارگاد در واقع به دیوار مستحکمی ساخته شده از بدنه قدرتمند مجموعه مالی پاسارگاد، بیمه مرکزی و ودایع بیمه پاسارگاد در بیمه مرکزی و بعد از آن بیمه های اتکایی که تضمین بیمه پاسارگاد هستند تکیه کرده است.
شرکت بیمه پاسارگاد زیر مجموعه ای از گروه مالی پاسارگاد است که شامل بخش های مختلفی مانند: بانک پاسارگاد، شرکت لیزینگ پاسارگاد، هلدینگ توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه، شرکت انبوه سازی پاسارگاد، شرکت فناپ، شرکت شهرسازی هشتم، دانشگاه خاتم و ده ها شرکت بزرگ دیگر است و بیمه گذاران بیمه پاسارگاد در واقع علاوه بر تضمین زندگی خود و اخذ پوشش های بیمه ای، همچنین در این مجموعه بزرگ سرمایه گذاری کرده و در سود مشارکت در منافع این مجموعه شریک می شوند که این سود هر ساله به بیمه نامه های آنان افزوده می شود. بیمه پاسارگاد به دلیل این پشتوانه قدرتمند مالی، سالهاست که در سطح یک توانگری مالی بیمه مرکزی است و همیشه پایبند به تعهدات مالی خود بوده و خواهد بود زیرا اعتبار مجموعه مالی پاسارگاد بسیار ارزشمند است.
شخصی که قصد خرید بیمه نامه برای خود را دارد می بایست از مراجع ذیصلاح مانند بیمه مرکزی، در مورد شرکتی که میخواهد در آن سرمایهگذاری کند استعلام به عمل آورد و هیچ چیز مثل پیشینه موفق و روشن یک شرکت بیمه و توانگری مالی آن بر اساس آمار بیمه مرکزی برای آن شرکت بیمه اعتبار به همراه نمی آورد.
با آرزوی سعادت
برترین مقالات منتشر شده
- تحلیل جدول بیمه عمر و مستمری پاسارگاد (قسمت اول)
- تحلیل جدول بیمه عمر و مستمری پاسارگاد (قسمت دوم)
- اهمیت خدمات رسانی جهت فروش بیمه زندگی
- انواع بیمه مستمری
- بیمه بازنشستگی پاسارگاد
- شرایط بیمه عمر و مستمری پاسارگاد
- خرید بیمه تامین اجتماعی یا بیمه عمر؟
- چرا باید بیمه عمر و مستمری پاسارگاد بخریم؟
- معرفی شرکت بیمه آکسا
- معرفی مت لایف برترین شرکت بیمه عمر دنیا
- آینده شغلی و درآمدی در صنعت بیمه
- چرا به بیمه عمر و تامین آتیه نیاز داریم ؟
- مقایسه سپرده گذاری بانکی با بیمه های عمر
مطالب آموزشی پاسارگاد 24
- بیمه عمر در کشورهای آسیایی
- بیمه عمر(زندگی) در کشورهای اروپایی
- اهمیت بیمه عمر(بیمه زندگی) و انواع آن
- 10 ویژگی نمایندگان موفق فروش بیمه عمر
- تکنیک های فروش در صنعت بیمه
- سهم بازار بیمه های عمر در ایران
- پوشش های بیمه ای
- سوالات متداول
- بیمه عمر چیست ؟
- بررسی بیمه عمر در کشور ژاپن
- بهترین شرکت بیمه برای اخذ نمایندگی
- شرایط پرداخت خسارت بیمه بدنه
- مزایای بیمه پاسارگاد نسبت به سایر بیمه ها
- مشاوره بیمه عمر و تامین آتیه به کمک جدول T
اخبار پاسارگاد 24
سود بانکی بگیریم یا بیمه زندگی بخریم؟
08 مهر 1402بیمه پاسارگاد افزایش سرمایه می دهد
03 مهر 1402
تلفن ویژه : 71705 449 ( 021 )