پرداخت آنلاین ( قسط اول بیمه نامه عمر )

پرداخت
مشاوره تلفنی پاسارگاد24
نمایندگی بیمه

نمایندگی بیمه

اخذ نمایندگی بیمه

یکی از مشاغل پرطرف‌دار از حیث پرستیژ کاری و میزان درآمد اخذ نمایندگی بیمه می‌باشد، نمایندگی بیمه در ایران و کشورهای دیگر یک شغل پرطرف‌دار محسوب می‌شود که هرساله متقاضیان زیادی برای کسب درآمد به سمت این حرفه جذب می‌شود.

در این مطلب می‌خواهیم نحوه ورود به صنعت بیمه در ایران و اخذ کد نمایندگی بیمه پاسارگاد را به‌طور کامل توضیح دهیم، قبل‌از اینکه با شرایط اخذ نمایندگی بیمه آشنا شوید، نکات مهمی را در این ‌رابطه توضیح می‌دهیم، نمایندگی بیمه با توجه به این‌که یک شغل پردرآمد می‌تواند باشد، به دانش و تخصص نیز نیاز دارد، شما با طی کردن یک مسیر اصولی و آموزشی از یک نماینده مبتدی و آماتور به یک نماینده حرفه ای و کاربلد میتوانید تبدیل شوید.

 

 

درحال‌حاضر تمامی کسب و کارها و مردم عادی به خدمات شرکت‌های بیمه بازرگانی نیاز دارند، شما با خرید محصولات متنوع بیمه‌ای می‌توانید ریسک‌های اطراف خود را تحت پوشش قرار دهید، با خرید بیمه آتش‌سوزی منزل مسکونی، می‌توانید منزل خود و اسباب و اثاثیه داخل آن را تحت پوشش خطر آتش‌سوزی، زلزله، صاعقه، انفجار، سرقت، سیل، ترکیدگی لوله و... قرار دهید، با خرید بیمه اتومبیل(ثالث و بدنه) خیال خود را بابت حوادثی که (حین رانندگی یا حتی در زمانی‌که اتومبیل شما پارک باشد) احتمال وقوع دارد، آسوده میکنید، با خرید بیمه عمر و مستمری ریسک های زمان حیات(حوادث، بیماری های خاص، از کارافتادگی و فوت)خود را تحت پوشش قرار داده و برای زمان بازنشستگی امنیت و آرامش را برای خود به ارمغان می آورید، در واقع هر رشته بیمه ای نیاز و نگرانی خاصی را از شما میتواند مرتفع کند، حال اگر قصد ورود به صنعت بیمه، اخذ کد نمایندگی بیمه و راه اندازی دفتر نمایندگی از شرکت بیمه پاسارگاد را دارید، باید با قوانین و مقررات رشته های مختلف بیمه ای آشنایی کامل پیدا کرده و نحوه فروش هر رشته بیمه ای را با توجه به نیاز مردم آموزش ببینید.

شرایط اخذ نمایندگی بیمه

با توجه به توضیحات بالا و تخصصی بودن شغل نمایندگی بیمه، شورای عالی بیمه(یکی از ارکان بیمه مرکزی) آیین‌نامه‌هایی را جهت اعطای کد نمایندگی بیمه تدوین نموده و تمامی شرکت‌های بیمه موظف هستند در چارچوب این آیین‌نامه‌ها متقاضیان اخذ کد نمایندگی بیمه را صلاحیت سنجی نموده و نمایندگی برند بیمه ای خود را به آن‌ها اعطا کنند. در این مطلب با آیین‌نامه‌های مرتبط با اخذ کد نمایندگی بیمه آشنا خواهید شد.

انواع نمایندگی بیمه

در کل برای اخذ نمایندگی بیمه از هر شرکتی، دو مسیر پیش روی شما قرار دارد. مسیر اول(برای افرادی که هیچ گونه سابقه کار در صنعت بیمه ندارند) اخذ کد نمایندگی تخصصی بیمه های زندگی(عمر و مستمری) می‌باشد. شورای عالی بیمه با تدوین آیین‌نامه شماره ۹۶ خود به افرادی که تابه‌حال در صنعت بیمه هیچ‌گونه تجربه کاری نداشته اند، اجازه ورود به صنعت بیمه و اخذ کد نمایندگی تخصصی بیمه های زندگی را می‌دهد، درواقع ساده‌ترین راه و تنهاترین راه جهت ورود به صنعت بیمه برای افرادی که تابه‌حال هیچ‌گونه فعالیت عملی در این صنعت نداشته‌اند آیین‌نامه شماره 96 می‌باشد. بیمه‌های زندگی درواقع همان بیمه‌های عمر و مستمری می‌باشد که شما با گرفتن کد نمایندگی تخصصی این رشته بیمه‌ای در زمینه فروش این بیمه نامه‌ها آموزش دیده و مشتریان زیادی را می‌توانید جذب نمایید. در واقع با اخذ کد نمایندگی تخصصی بیمه های عمر، شما راه و روش فروش بیمه را یاد گرفته و در آینده نزدیک می‌توانید از تجربیات خود در فروش سایر رشته‌های بیمه‌ای(ثالث،بدنه، مسئولیت و...) استفاده کنید.

متقاضیان در حین فروش بیمه‌های زندگی می‌توانند دوره‌های آموزشی سایر رشته‌های بیمه‌ای را سپری کرده و با قوانین و مقررات این رشته‌ها آشنایی پیدا کنند و نحوه فروش سایر رشته‌های بیمه‌ای و عقد قرارداد با مشتری را بیاموزند. زمانی‌که سابقه کاری شما به حدود یک ‌سال در زمینه فروش بیمه‌های عمر و مستمری رسید، و در سایر رشته‌های بیمه‌ای دیگر هم آموزش دیدید یک قدم به جلو برداشته و با توجه به آیین‌نامه شماره 75 شورای عالی بیمه می‌توانید درخواست خود را جهت اخذ کد نمایندگی عمومی (جنرال) به شرکت بیمه پاسارگاد بدهید، درواقع شما میتوانید نمایندگی خود را از حالت نمایندگی تخصصی بیمه های زندگی به نمایندگی جنرال تبدیل کرده و در سایر رشته های بیمه ای، مجوز فروش اخذ نمایید.

درآمد نمایندگی بیمه

نمایندگی بیمه شغلی می‌باشد که براساس میزان فروشتان از شرکت های بیمه کارمزد دریافت میکنید، درواقع نمایندگی بیمه شغلی با حقوق ثابت نمی‌باشد، بلکه درآمد شغلی شما براساس میزان فروشتان می‌باشد و هرچقدر بیمه‌نامه‌های بیشتر و با حق بیمه‌های بالاتری به فروش برسانید، درآمد بیشتری نیز خواهید داشت.

یکی از مزایای نمایندگی بیمه پاسارگاد نداشتن سقف درآمدی می‌باشد، یعنی شما می‌توانید شغلی داشته باشید که هیچ سقف درآمدی برای آن متصور نیست. در ادامه شما را با کارمزد چند رشته بیمه‌ای آشنا می‌کنیم که ذهنیت بهتری نسبت ‌به شغل نمایندگی بیمه پاسارگاد داشته باشید.

کارمزد بیمه عمر و ثالث و بدنه

کارمزد دریافتی شما از هر رشته بیمه ای، به دو بخش کارمزد فروش و کارمزد صدور بیمه‌نامه تقسیم می‌شود. کارمزد فروش بیمه‌نامه همان‌گونه ‌که از اسم آن پیداست براساس حق الزحمه مشاوره و فروش بیمه به مشتری و بر اساس میزان حق بیمه‌ای که مشتری به شرکت بیمه پرداخت می‌کند، این کارمزد قابل پرداخت می‌باشد.

کارمزد صدور بیمه‌نامه، برای نمایندگی هایی می‌باشد که مجوز صدور بیمه‌نامه داشته و دفتر کار ثابت دارند، ممکن است شخصی نمایندگی جنرال بگیرد ولی بدلیل این‌که یک نماینده تازه‌کار می‌باشد هنوز مجوز صدور بیمه‌نامه به آن نمایندگی داده نشده باشد درواقع شرکت‌های بیمه، ابتدا نماینده را محک زده و درصورتی‌که نماینده صلاحیت لازم و دانش و تخصص لازم را جهت صدور بیمه نامه داشته باشد، مجوز صدور بیمه نامه را در هر رشته بیمه‌ای با توجه به میزان فروش آن نمایندگی اعطا می‌کنند، ما در این مطلب بیشتر در معرض کارمزد فروش بیمه‌نامه صحبت می‌کنیم به دلیل این‌که بیشترین درصد و بالاترین درصد کارمزد مربوط به صدور بیمه نامه می‌باشد و کارمزد صدور بیمه‌نامه نسبت‌به کارمزد فروش آن درصد قابل‌توجهی نمی‌باشد و این کارمزد، بابت هزینه های صدور پرداخت میشود(هزینه های دفتر کار، نیروی کار صدور، ملزوماتی مانند کامپیوتر، پرینتر، کاغذ و...)

به طور مثال کارمزد فروش بیمه شخص ثالث که پرطرف‌دارترین رشته بیمه‌ای می‌باشد(به دلیل اجباری بودن آن)، ۴٪ بوده و ۳ الی ۴ درصد هم کارمزد صدور بیمه، به نمایندگی هایی که مجوز صدور آن را دارند پرداخت میگردد.

در رشته بیمه بدنه کارمزد فروش 10 درصد و کارمزد صدور برای نمایندگی‌هایی که مجوز صدور بیمه نامه را دارند 5 درصد می‌باشد، در رشته بیمه های عمر و مستمری کارمزد فروش بیمه‌نامه براساس سرمایه فوت محاسبه می‌گردد اما با توجه به این‌که خوانندگان این مطلب با نحوه محاسبه سرمایه فوت بیمه های عمر و مستمری آشنایی ندارند، کارمزد بیمه های عر و مستمری را بر اساس حق بیمه پرداخت شده توسط مشتری توضیح می‌دهیم. با توجه به این‌که اکثر بیمه‌شدگان بالاترین سرمایه فوت را درون سند بیمه‌نامه دریافت می‌کنند، کارمزد فروش بیمه های عمر و مستمری 20 درصد حق بیمه پرداخت شده توسط مشتری در سال اول می‌باشد و از سال دوم تا پنجم کارمزد پرداختی 8 درصد می‌باشد و از ابتدای سال ششم تا پایان قرارداد با توجه به پوشش های تکمیلی مورد درخواست بین 1 تا 3 درصد حق بیمه پرداختی مشتری، بیمه های عمر و مستمری تنها رشته بیمه‌ای میباشد که کارمزد بلندمدت دارد (به‌خاطر این‌که قرارداد آن بلندمدت و بین پنج تا سی سال می‌باشد) اما سایر رشته‌های بیمه‌ای(ثالث، آتش سوزی، بدنه و...) بدلیل این‌که قراردادشان حداکثر یک‌سال می‌باشد، پرداخت کارمزد هم یک‌بار در طول سال انجام می‌گیرد.

برای بیمه‌های عمر کارمزد صدور وجود ندارد، بدلیل این‌که رشته بیمه های عمر و مستمری یک رشته حساس می‌باشد و صدور این بیمه نامه‌ها و کارشناسی آن توسط شعبات و دفاتر مرکزی شرکت‌های بیمه انجام می‌شود.

در رشته بیمه های درمان گروهی، کارمزد فروش بیمه‌نامه 10 درصد و برای نمایندگی‌هایی که مجوز صدور را دارند عدد کارمزد صدور 5 درصد می‌باشد، خب با توجه به مثال‌های گفته‌شده با مفهوم کارمزد و نحوه محاسبه آن در رشته‌های مختلف بیمه‌ای آشنا شدیم و همان‌طور که خدمت شما عرض کردیم بالاترین درصد کارمزد و بلندمدت ترین کارمزد پرداختی مربوط به رشته بیمه‌های زندگی یا همان بیمه‌های عمر و مستمری می‌باشد. (بدلیل بلندمدت بودن ماهیت قرارداد)

شرایط اخذ کد نمایندگی بیمه

طبق آیین نامه 96 برای اخذ کد نمایندگی تخصصی بیمه های زندگی، متقاضی باید شرایط زیر را داشته باشد:

  1. داشتن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم (بدون نیاز به داشتن سابقه کار در صنعت بیمه)
  2. داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای آقایان
  3. نداشتن سوء پیشینه کیفری
  4. عدم اعتیاد به مواد مخدر
  5. عدم حجر
  6. شرکت در دوره آموزشی مرتبط و قبولی در آزمون نمایندگی بیمه های زندگی

طبق آیین نامه 75 برای اخذ کد نمایندگی جنرال، متقاضی باید شرایط زیر را داشته باشد:

  1. داشتن یکسال تا سه سال سابقه کار با توجه به مدرک تحصیلی (فارغ التحصیلان رشته بیمه نیاز به داشتن سابقه کاردر صنعت بیمه را ندارند، متقاضیان دیپلمه 3 سال سابقه کار، متقاضیان دارای مدرک تحصیلی کارشناسی مرتبط (مدیریت، آمار، حسابداری، حقوق) یکسال سابقه کار و برای متقاضیان دارای مدرک تحصیلی کارشناسی (برای رشته های غیر مرتبط با بیمه) داشتن دو سال سابقه کار الزامی است.)
  2. داشتن دفتر کار اختصاصی
  3. داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای آقایان
  4. نداشتن سوء پیشینه کیفری
  5. عدم اعتیاد به مواد مخدر
  6. عدم حجر
  7. شرکت در دوره آموزشی مرتبط و قبولی در آزمون نمایندگی جنرال
  8. شغل انحصاری متقاضی نمایندگی باید بیمه باشد (متقاضی نمیتواند همزمان با اخذ کد نمایندگی بیمه، در قرارداد یا استخدام سازمانی دیگر باشد.)

همانطور که قبلا شرح داده شد، متقاضیان عزیزی که سابقه کار در صنعت بیمه را ندارند میتوانند با گرفتن کد نمایندگی تخصصی بیمه های زندگی به صنعت بیمه ورود کرده و بعد از رسیدن به حدنصاب مورد نظر شرکت بیمه پاسارگاد، درخواست خود را جهت تبدیل شدن به نمایندگی جنرال(عمومی) تقدیم شرکت بیمه پاسارگاد نمایند.

امیدواری که از مطالب ارائه شده کمال استفاده را برده باشید.

علیرضا نوری (مدیر ارشد آموزش و فروش)

جهت ثبت نام و شرکت در دوره های آموزشی شرکت بیمه پاسارگاد کلیک کنید.

محتوای مشابه

نظرات (0)

تاکنون هیچ نظری ارسال نشده است

نظرات خود را ارسال کنید

  1. ارسال نظر به عنوان میهمان
پیوست ها (0 / 3)
کوقعیت خود را به اشتراک بگذارید

افراد آنلاین

ما 166 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

این وبسایت دارای نماد اعتماد الکترونیکی میباشد