پرداخت آنلاین ( قسط اول بیمه نامه عمر )
آیا بیمه پاسارگاد ورشکست میشود؟؟
نویسنده : حمید قاسمی پویا مدیر آموزش در شبکه فروش بیمه عمر پاسارگاد
آیا بیمه پاسارگاد ورشکست میشود؟
یکی از مهمترین و اساسی ترین سوالاتی که مشتریان بیمه های عمروتامین آتیه پاسارگاد درباره پشتوانه اجرایی بیمه عمر وتامین آتیه می پرسند این است که «اگر شرکت بیمه پاسارگاد تا 3۰ سال آینده ورشکسته شود و یا دچار مشکل شود تکلیف بیمه نامه چه خواهد شد؟! »
حال با ارائه آیین نامه ها و ماده های قانونی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران تلاش می کنیم پاسخی جامع به این سوال دهیم.
- ماده ۳۷
طبق ماده 37 ثبت هر شرکت بیمه در کشورما موکول به ارائه پروانه تأسیس از طرف بیمه مرکزى جمهوری اسلامی ایران میباشد.همچنین هرگونه تغییرات بعدى در سرمایه ،اساسنامه و سهام مؤسسات بیمه اى ، موکول به موافقت بیمه مرکزى جمهوری اسلامی ایران می باشد. (این ماده قانونی نشان دهنده نظارت مستقیم بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران میباشد که بیمه پاسارگاد نیز مانند تمام شرکتهای بیمه ای فعال دارای مجوز های لازم از طرف بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران میباشد.)
- ماده ۶۰
طبق ماده 60 اموال تمام شرکتهای بیمه و ودایع مذکور در مواد ۳۶ و ۴۶ قانون تأسیس بیمه و بیمه گری، به عنوان تضمین حقوق و مطالبات بیمه گذاران نزد بیمه مرکزی جهت رسیدگی به حقوق بیمه شدگان محفوظ است و درصورت بروز مشکل یا ورشکستگى شرکت بیمه، بیمه گذاران و بیمه شدگان بیمه زندگی نسبت به سایر بستانکاران، حق تقدم دارند.
شرکتهای بیمه نمی توانند بدون موافقت با بیمه مرکزى جمهوری اسلامی ایران، دارایی خود را صلح حقوقی نمایند و به رهن واگذار کنند. ( با توجه به این ماده قانون درصورت انحلال یا ورشکستگى یک شرکت بیمه تمام تعهدات بیمه نامه ها به عهده بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران می باشد. و همچنین به این مطلب اشاره دارد که اگریک شرکت بیمه دچار ورشکستگی شود، حق و حقوق بیمه گذاران بیمه زندگی ، در رأس تمامی بدهکاری های آن شرکت بیمه قرار دارند. شرکت بیمه ورشکسته، قبل از اقدام به تسویه بیمه های عمر، حق تسویه هرگونه بدهی حتی بدهی به دولت ، بدهی به بانکها و یا حتی چک یا سفته ویا هرگونه بدهی دیگری را ندارند.)
- ماده ۷۱
تمام شرکتهای بیمه فعال در ایران مکلفند ۵۰% در رشته بیمه هاى زندگى (عمر وتامین آتیه ) و ۲۵% در سایر رشته های بیمه ای . ازکل معاملات بیمه اى مستقیم خود را در بیمه مرکزى جمهوری اسلامی ایران اتکایى نمایند. ( طبق این ماده قانونی ۵۰% از حقبیمههای رشته عمروتامین آتیه که شرکت بیمه از بیمهگذاران دریافت میکند، به صورت مستقیماً به حساب بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران واریز میشود. و بیمه مرکزی درقبال این%۵۰ که دریافت می کند، موظف است تا درصورت متضررشدن یک شرکت بیمه، نسبت به حق بیمه های دریافتی، به صورت اتکایی عمل نموده و تا میزان مشخص ضرر و زیان را جبران کرده و از ورشکستگی شرکت بیمه مزبور جلوگیری نماید.) حال با استناد به موارد ذکرشده هیچ شرکت بیمه ای در تاریخ دچار ورشکستگی نشده است و طبق نظر اکثر کارشناسان اقتصادی دنیا کم خطرترین و بدون ریسک ترین محل برای سرمایه گذاری بلند مدت جهت داشتن آینده ای روشن تنها وتنها داشتن بیمه زندگی میباشد . همچنین بیمه پاسارگاد باداشتن مدیریت باتجربه و شبکه فروش سراسری درزمینه بیمه زندگی تلاشهای فراوانی داشته و به موفقیتهای زیاد دست یافته است
سپاس فراوان از توجه شما
مدیرآموزش بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد
حمید قاسمی پویا
مقالات منتشر شده توسط حمید قاسمی پویا :
محتوای مشابه
برترین مقالات منتشر شده
- تحلیل جدول بیمه عمر و مستمری پاسارگاد (قسمت اول)
- تحلیل جدول بیمه عمر و مستمری پاسارگاد (قسمت دوم)
- اهمیت خدمات رسانی جهت فروش بیمه زندگی
- انواع بیمه مستمری
- بیمه بازنشستگی پاسارگاد
- شرایط بیمه عمر و مستمری پاسارگاد
- خرید بیمه تامین اجتماعی یا بیمه عمر؟
- چرا باید بیمه عمر و مستمری پاسارگاد بخریم؟
- معرفی شرکت بیمه آکسا
- معرفی مت لایف برترین شرکت بیمه عمر دنیا
- آینده شغلی و درآمدی در صنعت بیمه
- چرا به بیمه عمر و تامین آتیه نیاز داریم ؟
- مقایسه سپرده گذاری بانکی با بیمه های عمر
مطالب آموزشی پاسارگاد 24
- بیمه عمر در کشورهای آسیایی
- بیمه عمر(زندگی) در کشورهای اروپایی
- اهمیت بیمه عمر(بیمه زندگی) و انواع آن
- 10 ویژگی نمایندگان موفق فروش بیمه عمر
- تکنیک های فروش در صنعت بیمه
- سهم بازار بیمه های عمر در ایران
- پوشش های بیمه ای
- سوالات متداول
- بیمه عمر چیست ؟
- بررسی بیمه عمر در کشور ژاپن
- بهترین شرکت بیمه برای اخذ نمایندگی
- شرایط پرداخت خسارت بیمه بدنه
- مزایای بیمه پاسارگاد نسبت به سایر بیمه ها
- مشاوره بیمه عمر و تامین آتیه به کمک جدول T
اخبار پاسارگاد 24
سود بانکی بگیریم یا بیمه زندگی بخریم؟
08 مهر 1402بیمه پاسارگاد افزایش سرمایه می دهد
03 مهر 1402
تلفن ویژه : 71705 449 ( 021 )